Playlist Radio cu muzică pentru de relaxare. Reiki Music. Fără reclame, fără jingle-uri, fără promo. Doar muzică fără nicio întrerupere

Reiki este un sistem terapie energetică în care nu se folosește energia personală a terapeutului ci „energia universală”. Energia vitală sau forța vitală este un concept științific abandonat.

Ki, Chi sau Qi este un concept pseudoștiințific, neverificat, care nu a fost niciodată observat în mod direct și nu are nicio legătură cu conceptul de energie din științe.

Gradul I: după inițiere, practicantul poate face autotratament, și după un timp și tratament. Pozițiile de punere a mâinilor sunt simple și intuitive, se merge pe principiul de sus în jos, urmărindu-se chakrele, pe fața și pe spatele trupului. De asemenea se aplică mâinile în locurile dureroase.

Gradul al II-lea: după inițiere, practicantul primește primele simboluri Reiki, cu ajutorul cărora își poate activa palmele pentru o mai mare eficiență și poate face tratament și prin realizarea și vizualizarea simbolurilor în anumite puncte bine precizate. Poate efectua tratamente la distanță și tratamente mai eficiente folosind simbolurile. De asemenea, simbolurile permit curățarea încăperilor de energii negative, dăunătoare, curățarea și energizarea mâncării, dar și trimiterea luminii la distanță, crearea câmpurilor de protecție.

Gradul al III-lea – sau profesor –: după inițiere, practicantul primește noi simboluri și învață tehnici suplimentare. Poate face acordaje altor persoane. De multe ori, acest grad se „sare” și se trece direct la maestru.

Maestru: după inițiere, noul maestru poate la rândul lui să facă altora inițieri/acordaje și cunoaște simbolurile specifice maeștrilor.

După fiecare inițiere, urmează o perioadă de criză de vindecare, de purificare, cu o durată de 21 de zile, în care practicantul trebuie să-și facă autotratament zilnic și să practice un regim de viață cât mai echilibrat și cu un meniu lacto-vegetarian.

În timp, au apărut numeroase sisteme Reiki. Unele recuperează tehnici și simboluri descoperite în vechile manuscrise esoterice orientale, altele se bazează pe experiența înnoitoare a maeștrilor contemporani. Astfel, pe lângă Reiki tradițional au apărut și sunt practicate cu succes Karuna Reiki, Gendai Reiki, Shambala Reiki, etc.

Mai jos găsiți link-urile de ascultare: ( nu uitati de butonul random)

Playlist – Reiki Music

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.