POT AU FEU cu piept de vita
Ingrediente pentru 4 persoane:
2-3 morcovi
1-2 gulii
400 g cartofi
1 l supa de legume
250 g buchetele de brocoli
1 chili
200 g piept de vita fiert
sare, piper proaspat macinat
1 priza de piper de Cayenne
1 priza de nuca de muscat
1 legatura de arpagic verde
Mod de preparare:
Curatati si spalati morcovii, guliile si cartofii. Taiati-le felii sau cubulete.
Incalziti bine supa de legume intr-o oala, adaugati morcovii, guliile si carotfii, dati in clocot si lasati sa fiarba la foc potrivit timp de 15 minute.
Alegeti buchetelele de brocoli, spalati-le si taiati-le bucatele, adaugati-le in oala si fierbeti totul inca 10-15 minute.
Taiati chili in doua, indepartati semintele, spalati-l, maruntiti-l si puneti-l sa fiarba peste legume timp de 5 minute.
Dupa ce s-a fiert totul, adaugati carnea de vita taiata bucatele, incalziti-o bine si condimentati puternic cu sare, piper, piper de Cayenne si nuca de muscat.
Aranjati totul intr-un castron, ornati cu arpagic verde, taiat marunt. Serviti imediat.
Comentarii recente