Supita de legume cu grisine
Ingrediente pentru 4 persoane:
1 fir de praz
2 morcovi
3-4 cepe frantuzesti
250 g telina
1 l supa de legume
sare, piper proaspat macinat
1 priza de piper de Cayenne
1 priza de nuca de muscat
4 cl sherry mediu
8 grisine
100 g sunca cruda afumata
Mod de preparare:
Curatati si taiati prazul. Curatati morcovii si ceapa frantuzeasca. Curatati telina, spalati-o. Taiati legumele fasii. Puneti supa la fiert intr-o oala. Adaugati legumele si fierbeti totul la foc potrivit timp de 8-10 minute.
Condimentati supa cu sare, piper, piper de Cayenne si nuca de muscat si asezonati si cherry.
Infasurati pe grisine cate doua felii de sunca afumata.
Turnati in farfurii supa ornata cu grisine cu sunca si serviti imediat.
Comentarii recente