Tocanita de inima de porc

Ingrediente:
o inima de porc
1 ceapa
2 morcovi
1/2 ardei capia
2-3 catei de usturoi
sare si piper
Mod de preparare:
Inima se taie in jumatate si se elimina eventualele cheaguri de sange. Apoi se lasa in apa 2-3 ore.
Intr-o tigaie, se caleste ceapa cu morcovii si ardeii. Se adauga apoi inima taiata cubulete si se lasa putin pe foc, cat sa isi schimbe usor culoarea, dupa care se stinge cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic cam 2-3 ore.
Daca este nevoie, se completeaza cu apa, dar doar cate putin, ca la final sa rezulte un sos scazut si cremos.
Cand inima s-a gatit bine adaugati patrunjel verde si serviti cu cartofi sau paste.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.