LORINA – IN LOCUL MEU (videoclip)

LORINA s-a făcut remarcată în urma concursului  „Vocea României„, unde a cântat în duet cu Ştefan Stan, câştigătorul acelui sezon al emisiunii, piesa „One Reason”.Lorina 2(Large)

Un an mai târziu a lansat alături de casa de producţie Rassada Music  primul sau single  solo, intitulat „Away From Home”  iar câteva luni după a avut o frumoasă colaborare cu Dj Laylapentru piesa  „Searching 4 LOVE”.

La început de toamnă Lorina vine cu un nou single, o frumoasă baladă de dragoste produsă de cei de la Rassada Music, În Locul Meu. Piesa se lansează direct cu un videoclip care ne transpune pentru câteva momente într-o lume de basm.

Despre nouă sa piesă artista a declarat următoarele:

„Povestea este pe cât de simplă pe atât de complicată. Capătul unei relaţii vine mereu cu o stare de nesiguranţă, nelinişte sau frică. Chiar şi un spaţiu cunoscut şi primitor  poate deveni străin şi rece.  Aşa că în locul unui banal apartament sau casă, alături de toată echipa am ales o superbă pădure în care eu am căutat să mă regăsesc.  Culoarea roşie care exprimă atât furia şi agonia  unei despărţiri,  simbolizează totodată pasiunea şi iubirea, de aceea am purtat o superbă rochie roşie, semnata de Sîrbu Ana si creata special pentru acest videoclip. Iar simbolul regăsirii liberaţii  căutat cu atâta pasiune de mine în această poveste a fost exprimat cu ajutorul… va las să vedeţi povestea 🙂

„Ïn Locul Meu” este  este un amalgam de sentimente care te duce la o singură concluzie:

Fiecare cădere e un bun prilej să te ridici. Învaţă să zbori  cu aripile rupte…”

Atât piesa „În Locul Meu”   cât şi videoclipul    sunt  o producţie Rassada Music, versurile şi muzică fiind  semnate de Radu Sîrbu şi Sianna (Sîrbu Ana).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.