NEW SINGLE: NesteA feat. Juju – It’s Not Over

lN_NesteA+EDIT

Câştigătoarea festivalului  „Flori de Mai 2014”  NesteA, pe numele ei real „Alexandra Nestea” revine în atenţia publicului cu un nou single în colaborare cu JUJU, fost concurent  X Factor care s-a făcut cunoscut prin colaborările sale cu Simona Nae (Doi Nebuni) sau Jo (Înapoi).
Piesă „It’s Not Over” a fost produsă de Radu Sîrbu în studiourile Rassada Music şi este un   catchy track  ce combină mai multe stiluri muzicale  cu o atitudine  şi energie pozitivă.

„Cu piesa aceasta vreau să vă aducem vara şi soarele chiar şi atunci când este înnorat afară. Mi-a plăcut mult colaborarea cu  toată echipa, ne-am distrat maxim la înregistrări   iar rezultatul este unul pe măsură. Oficial deschidem sezonul de vară cu  o super piesă”, a declarat NesteA. Juju: „It’s Not Over este o piesă de vara, cu o tema instrumentală foarte interesantă pe care sunt sigur că lumea va dansa şi se va distra.
Ştim că ascultătorii vor simţi energia pozitivă pe care vrem să o transmitem prin intermediul acestei piese şi sperăm să o auzim la toate pool party-urile de pe litoral, în acesată vară”.

1 Response

  1. mihaitza spune:

    Nu stiu ce sau cum canta dar arata bestial! Daca nu este photo shop,e beton Monico!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.