NEW VIDEO: Sianna – Te rog

SIANNA TE ROGsmSianna alias Sîrbu Ana   s-a făcut cunoscută de-a lungul timpului ca compozitor şi textier, semnând multe  piese  pentru artişti autohtoni dar şi din afară  ţării. Single lady, City Of Sleeping Hearts (Dj Layla), Iubire Cu Aromă De Cafea, Confession (Natalia Barbu), Beautiful Eyes (Leonid Rudenko), Gimme Your Love (Dee-Dee), Atunci Când Mă iubeai (Lorina), Mă Dezbrac De Secrete (Roxana Nemeş), Eşti Prea Perfectă (Radu Sîrbu), Dishi (Viktoria Daineko)   sau Cerşesc Iubire (Dima Trofim) sunt doar câteva din compoziţiile pe care artista le-a semnat alături de producătorul muzical Radu Sîrbu pentru casa de producţieRassada Music.

Sianna revine în forţă  cu o piesă  sensibilă în limba română, intitulată „Te Rog” care este însoţită  de un videoclip, acţiunea căruia este  centrată pe imaginea frumoasei artiste.Sianna Te Rog

„Am lucrat cu oameni tineri,  frumoşi şi talentaţi care au înţeles cu uşurinţă simplitatea cu care vreau să „învelesc” această piesă. Am vrut un videoclip în care să primeze emoţia interioară şi exterioară pe care să o redau cât mai natural şi asta am primit.
Piesa „Te Rog”  pentru mine este foarte  specială şi este inspirată din povestea de iubire a unei persoane dragi mie. Când am scris primele versuri nu ştiam că o să fiu tocmai eu cea care o va aduce la cunoştinţa publicului dar mă bucur nespus de mult că lucrurile au luat întorsătura asta  iar piesa  această m-a ales pe mine. Sper ca cei care o vor asculta să vadă dincolo de imagine şi să audă dincolo de cuvinte, pentru că în spatele acestui ambalaj există o poveste extrem de sensibilă „,
a declarat artista.

Deşi în 2012 Sianna alturi de Dj Layla ne-au bucurat cu un videoclip incendiar la piesă „I’m Your Angel„, „Te Rog‘ este primul videoclip al artistei în varianta solo.

Videoclipul piesei „Te Rog” este o producţie Rassada Music iar de  soundul modern al piesei s-au ocupat Radu Sîrbu şi Cristian Tarcea, alias Chris Thrace.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.