NEWSINGLE: DJ LAYLA – Kill Me Or Kiss Me (feat NesteA)

După  hituri ca „Single Lady„, „City Of Sleeping Hearts„, „Party Boy”  sau „I’m Your Angel„,  Dj Layla ne aduce o nouă  piesă electrizantă intitulată  „Kill Me Or Kiss Me„.
Cunoscută pentru colaborările sale cu voci puternice ca Alissa, Dee-Dee, Armina RosiSianna  sau Lorina, Dj Layla nu  încetează să ne surprindă şi revine  în colaborare cu o nouă voce spectaculoasă  NesteA, pe numele său real Alexandra Nestea.

Noua piesă vine însoţită de un lyric video,   filmat pe străzile oraşului,  care ne dezvăluie în toată splendoarea frumuseţea Bucureştiului de noapte.

Kill Me or Kiss Me

„Sunt îndrăgostită de noapte, de lumina străzilor învăluite în tăcere, îmi place să mă pierd în ele cu căştile pe cap si muzica la maxim. Într-o seară, când ascultăm în maşină varianta finală a piesei „Kill Me Or Kiss Me”  oraşul  parcă prindea o altă culoare.  De aici ne-a venit ideea  să lansăm piesa in  lumina străzilor de noapte.Kill Me Or Kiss Me” este o piesă pe care o iubesc enorm  este  seducătoare şi puternică în acelaşi timp. Cred că este una din piesele mele preferate de până acum şi sper să primească susţinerea neceasara din partea fanilor mei”, a declarat artista.
Noul single ” Kill Me Or Kiss Me” este semnat  de Radu Sîrbu şi Sianna, este o producţie Rassada Music şi a fost licenţiată deja în mai multe ţări din Europa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.