Clasificarea Zodiilor – Plusuri și Minusuri în funcție de sentimentele lor

Analizând semnul nostru, putem obține o idee mai bună despre modul în care ne raportăm la sentimentele noastre și la modul în care ni le asumăm.

Ești tipul care îți dezvăluie sentimentele, sau ai tendința de a păstra totul înăuntru? Semnul zodiacal oferă o fereastră despre personalitățile noastre, care oferă perspective asupra modului în care vă gestionați emoțiile și relațiile cu ceilalți.

Aici este clasificarea semnelor astrologice în contact cu sentimentele sale:

1.Vărsător

Acest semn este atât de legat de sentimentele sale încât ajunge să se tortureze pe sine. Nativii acestui semn vor găsi un cântec trist la care se referă iubirea lor și îl vor repeta din nou și din nou, chiar dacă îi vor face să isi reamintească iubirea apusă și îi va face și mai supărați. Vărsătorii sunt de asemenea și tipul care navighează prin mass-media socială a foștilor lor și isi recitesc vechile mesaje, chiar dacă le aduce doar o suferintă suplimentară

2.Balanța

Balanțele sunt confortabile vorbind despre sentimentele lor. Nativii acestui semn nu doresc să se afle într-o relație unilaterală, așa că vor să știe cum te simți de la bun început. Ultimul lucru pe care îl doresc este să traiască într-o relație toxică. Ei preferă să fie sinceri cu tine, astfel încât să fie clare sentimentele.

3.Taur

Acest semn este în acord cu sentimentele sale și nu se teme să-și arate sentimentele. Dacă sunt încântați să vorbească cu tine, vor trimite un mesaj dublu. Dacă sunt supărați pe tine, îți vor spune de ce. Dacă un Taur te iubește, vei ști imediat – și dacă nu te poate suporta, o vei ști la fel de repede. Au inimile deschise si sunt sinceri.

4.Sagetator

Nativii acestui semn sunt sinceri. Dacă vor să te sărute, îți vor spune. Dacă vor să plece, vă vor spune. Ei nu își ascund niciodată sentimentele adevărate, pentru că viața este prea scurtă pentru a se juca. Sunt sentimente autentice, chiar și atunci când doare. Ei prețuiesc onestitatea mai presus de toate.

5.Rac

Racul poate fi timid, astfel încât nu-și recunoaste întotdeauna sentimentele față de oamenii din jurul lui, dar ei întotdeauna știu cum se simt .Odată ce devin atașați de cineva, sentimentele lor se dezvoltă repede și sunt imposibil de ignorat. Când iubesc pe cineva, acea persoană este tot ce isi doresc. Ei au probleme să se concentreze pe altceva.

6.Pești

Pestii sunt prea sensibili.Vor să fie prieteni cu toată lumea și vor să fie iubiți de toată lumea. Deci, chiar și atunci când se supara pe un prieten apropiat sau partener cu care au o istorie lungă, își vor nega adesea resentimentele și vor acționa ca și când totul ar fi bine. Poate chiar să fie inselat de partener, crezând că totul este de fapt bine.

7.Fecioara

Fecioarele vor totul în ordine în viața lor. Hainele lor. Notebook-urile lor. Gândurile lor. Ei intră în panică atunci când lucrurile devin haotice, motiv pentru care nativii acestui semn adesea preferă să stea departe de relații. Dragostea este prea complicată. Ei o evită cu orice preț, ceea ce înseamnă că ei vor acționa ca și cum nu ar fi indragostiti, chiar dacă acea persoană înseamnă totul în secret.

8.Leul

Leii sunt incapatanati. Uneori se comportă ca și cum nu le pasa de persoana pe care o doresc, în loc să recunoască că au sentimente puternice pentru ea. Ca și Fecioarele, vor să controleze totul, așa că atunci când isi dezvoltă sentimente pentru cineva , ei pretind că îi pasă mai puțin decât iubesc ei de fapt. Ei se mint pentru a-si face viata mai usoara.

9.Gemenii

Acest semn are probleme cu înțelegerea a ceea ce simte cu adevărat. În unele zile, totul este negru. În unele zile, ar prefera să fie singuri. În unele zile, doresc să doarmă cu o anumită persoană. În unele zile, sunt deranjați de aceeași persoană. Ei nu sunt siguri de adevăr. Opinia lor se schimbă în funcție de starea lor de spirit, astfel încât este adesea dificil să spui ceea ce simt cu adevărat.

10.Berbecul

Acest semn îi place să rămână ocupat pentru un motiv. Berbecii își vor umple programul cu activități interesante, astfel încât să nu rămâna niciodată singuri cu gândurile lor. Ei preferă să para ocupati mai degrabă decât să se întrebe dacă sunt cu adevărat fericiți. Când au prea mult timp liber, sunt forțați să se confrunte cu sentimentele pe care încearcă să le scape. Sentimente pe care le-ar prefera adesea să nu le simtă.

11.Scorpion

Majoritatea Scorpionilor au suferit foarte mult. Nu știu dacă pot indura mai mult. Deci, în loc să-și gestioneze emoțiile, nativul va ieși pentru a se distra cu prietenii. Sentimentele lor sincere nu se exteriorizeaza, desi uneori pot trimite mesaje text – sau dacă u au încredere în tine atât de mult încât ei isi asuma un risc rar și te lasă sa patrunzi în inimile lor.

12.Capricornul

În loc să se confrunte cu sentimentele lor, ei pretind că nu simt nici o emoție. Adesea posomorati sau chiar robotici, își vor concentra toată energia asupra muncii, hobby-urilor și pasiunilor, pentru a evita să se gândească la alți oameni. Pentru ei, emoțiile sunt ilogice, emoțiile pot ruina o viață perfectă. Deci, de cele mai multe ori preferă să pretindă că nu au inimă decât să urmeze ceea ce le spune sufletul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.