Istoricul maşinilor second-hand poate fi verificat online dar contra cost

Cumpărătorii de autovehicule rulate din România au la dispoziţie primul instrument de verificare online a istoricului maşinilor – InspectorAuto.ro. Astfel, doar pe baza numărului unic de identificare (VIN), orice persoană poate verifica trecutul unui autoturismsecond-636x400

Cei care-și cumpără mașini la mâna a doua pot afla dacă automobilul a fost raportat ca furat în România şi alte şase ţări din Uniunea Europeană, prin simpla introducere a VIN. Mai mult, aceștia pot afla dacă autoturisimul a fost implicat în accidente majoreinspector

„Cred în tranzacţii auto transparente şi îmi doresc să nu mai existe cumpărători păcăliţi. Experienţa de peste zece ani pe care o am în domeniul auto, în toate segmentele acestuia – de la maşinile din târgul auto de la Vitan şi până la soluţiile online de promovare şi tranzacţionare de la autovit.ro – mi-a arătat cât de slabă este în realitate piaţa autovehiculelor rulate de bună calitate şi cât de greu este de găsit un vânzător cinstit”, a declarat pentru jurnalul.ro Mihai Cune , fondatorul InspectorAuto.ro.
Cei care doresc să verifice istoricul mașinilor trebuie să plătească 10 euro plus TVA.
Datele InspectorAuto.ro sunt preluate în principal din sistemul asigurărilor şi al reparatorilor auto, din ţări precum România, Germania, Franţa, Italia, Ungaria, Olanda, Polonia, Portugalia, Cehia – acestea fiind cele mai precise informaţii referitoare la avariile suferite de un autovehicul la un moment dat.

InspectorAuto.ro are deja acoperire pentru 80% dintre daunele RCA şi CASCO din România, precum şi aproximativ 50% acoperire pentru daunele totale petrecute în România. Procesul de actualizare a informaţiilor este continuu, până se va ajunge la o transparenţă totală a istoricului de daune.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.