Orange anunta scadere tariferlor de roaming pentru apeluri si internet

Respectand o directiva a Uniunii Europene, operatorul de telefonie mobila Orange Romania a anuntat in cursul acestei zile reducerea tarifelor practicate pentru clientii care ii folosesc serviciile de telefonie mobila in roaming, noile preturi fiind de pana la 40 de ori mai mici in unele cazuri.orange

Uniunea Europeana obliga operatorii de telefonie mobila din intreaga Europa sa elimine complet roaming-ul, iar acesta este doar unul dintre pasii facuti incepand cu data de 30 aprilie, preturile pe care le vedeti in tabelul de mai jos urmand a deveni active de atunci.

In baza noilor preturi, un apel telefonic initiat in roaming catre Romania, in tara in care va aflati sau in alta tara din Zona 1, va costa doar 6 centi fata de pana la 1.85 centi in prezent, diferenta fiind colosala si va motiva mult mai multa lume sa vorbeasca la telefon. In ceea ce priveste apelurile primite, pretul nou va fi de 0.0136 euro fata de 0.58 euro cat percepe operatorul in prezent.

Acestea fiind spuse, acum veti putea vorbi mai mult la telefon in roaming, insa nu trebuie sa va ganditi ca nu se reduc si preturile pentru traficul de internet, deoarece acesta devine de 4 ori mai ieftin decat in momentul de fata.

Mai exact, fiecare MB de trafic de internet facut in roaming va costa doar 5 centi fata de 20 de centi in prezent, deci veti avea posibilitatea de a naviga mai mult pe internet cu un cost suplimentar mai mic.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.