3 reguli sexuale pe care trebuie să le știi până la 30 de ani!

La această vârstă nu mai ești naiva care face dragoste pentru prima dată. Așa că, trebuie să știi mai multe lucruri legate de sex. Și să nu uiți să le pui în practică!reguli sexuale

Nu te poţi plânge dacă nu ai spus ce vrei
Oricât de puternică ar fi conexiunea dintre tine şi iubitul tău, poţi fi sigură că nu îţi citeşte gândurile. Iar dacă nu îi arăţi, nu îi spui sau nu îi dai indicii cu privire la ceea ce îţi place în materie de sex, atunci nu ai de ce să fii nemulţumită de prestaţia lui. Arată-i, îndrumumă-l, cere-i.
Dacă mimezi orgasmul, eşti tot mai departe de el
De ce crezi că te-ar ajuta să te prefaci că te simţi excelent şi că plăcerea pentru tine este la nivelul absolutului? Dacă mimezi orgasmul, vei fi cu un pas mai aproape de o viaţa sexuală neîmplinită şi lipsită de sinceritate. Partenerul tău va considera că simpla lui atingere îţi provoacă plăcere maximă, în timp ce tu eşti total nesatisfăcută.
Dacă vrei să primeşti, trebuie să oferi
Egoismul nu este o alegere bună în viaţa sexuală. Dacă îţi pasă numai de propria ta plăcere, te poţi aştepta ca partenerul tău să adopte aceeaşi strategie. Iar de aici şi până la partide de amor extrem de plictisitoare nu este cale lungă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.