5 cuvinte pe care nu ai voie să le rostești în timp ce faci sex

O partidă de amor poate fi distrusă dacă rostești anumite cuvinte cheie: ACELE cuvinte ce scad libidoul și îl fac pe partenerul tău să regrete că te-a cunoscut.sexx

1. TE IUBESC!
Nu vorbi despre iubire dacă abia l-ai cunoscut, chiar dacă ți se topesc genunchii după el și ai reușit să îl bagi în pat. Bărbații nu sunt foarte încântați dacă primesc astfel de declarații de amor din prima noapte deoarece se sperie că ai putea deveni obsedată de el și nu îl vei mai lăsa în pace.

2. LUMINA?
Dacă ești extrem de pudică și vrei să stingeți lumina s-ar putea ca partida de sex să fie un dezastru. În primul rând, el va dori să te vadă, iar pe întuneric, oricât de romantic ar fi, nu veți face altceva decât să vă simțiți unul pe celălalt. Cu siguranță nu ai vrea nici tu să ai un șoc când îl vei vedea dimineață la răsăritul soarelui și vei realiza că nu e deloc genul tău de bărbat, în ideea în care noaptea trecută te-a luat valul.

3. DĂ-MI UN COPIL
Dacă îi cer să te lase însărcinată, fie și în glumă, va fugi pe unde va vedea cu ochii, fie și prin horn. Nu pomeni de bebeluși în timpul aventurii voastre, mai ales dacă sunteți abia la început ori este chiar prima experiență sexuală.

4. EX
Dacă pomenești de fostul, fie și pentru a-l lăuda pe cel cu care ești în pat, persoana cu care petreci momentele unice se va inhiba și va deveni extrem de neperformant în pat. Trăiește momentul și nu mai compara.

5. TEAMĂ
Nu pomeni cuvântul teamă și nu arăta că îți este frică pentru că asta vă va face pe amândoi neatenți la ceea ce faceți în pat și riscați ca, în loc să vă simțiți bine, să distrugeți orice urmă de plăcere.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.