Aceste lucruri sunt sarea si piperul din dormitor

Viata ta sexuala a inceput sa scartaie? Afla in continuare cum poti sa o condimentezi, pentru a merge totul ca pe roate.

saresipiper

Discutati despre fantezii. Unul dintre motivele pentru care atmosfera in dormitor se poate raci este si acela ca partenerilor le este jena sa vorbeasca despre lucrurile care ii excita. Daca ati reusi sa lasati prejudecatile deoparte si sa vorbiti liber despre ce va place si ce nu, lucrurile ar fi mult mai interesante. In cazul in care nu esti o persoana foarte deschisa, sau ti-e teama ca partenerul te-ar privi ciudat daca i-ai povesti despre fanteziile tale, pune totul pe seama unui vis. Povesteste-i cum te-ai trezit foarte excitat/a de faptul ca ti-ai imaginat cum faceati sex in anumite impostaze, apoi discutati despre cum sa faceti asta sa devina realitate.

Mergeti in sex shop. O vizita la magazinul cu jucarii sexuale va poate strani imaginatia, astfel incat sa incercati si alte lucruri noi, care sa reaprinda pasiunea din dormitor. Chiar daca la inceput s-ar putea sa va para totul extrem de amuzant, sansele de a pleca de acolo cu anumite „accesorii” sunt destul de mari.

Aceste lucruri sunt sarea si piperul din dormitor

Role play. O viata sexuala intensa presupune ceva imaginatie. Incercati sa jucati diferite roluri si imbogateste-ti garderoba cu tinute de politist, doctor, sau orice iti mai trece prin cap. Pana si cei mai traditionalisti parteneri vor reactiona pozitiv la astfel de scenarii, asa ca este o investitie care face toti banii.

Mereu ceva nou. Sedentarismul sau obisnuita poate interveni aproape involuntar intr-o relatie, asa ca depinde de voi daca vreti sa schimbati asta sau nu. Mai nou, sunt o multime de workshopuri cu teme sexuale, ori petreceri tematice. Lasati inhibitiile deoparte si optati mereu pentru ceva inedit, care sa tina flacara din dormitor aprinsa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.