Ai visat că faci sex cu ex-ul? Află cum sunt descifrate visele tale erotice!

Cu siguranţă te numeri şi tu printre miile de femei, care au avut cel puţin o dată în viaţă un vis erotic cu un alt bărbat decât iubitul sau soţul tău. Şi după aceasta o zi întreagă te gândeai ce-o fi însemnând şi asta. Uite că noi te ajutăm să găseşti răspuns la aceste “văicăreli”  şi să- nţelegi de ce anume ai avut acest vis.Ai-visat-că-faci-sex-cu-ex-ul-Află-cum-sunt-descifrate-visele-tale-erotice

Ai visat că te-ai sărutat cu şeful?sexbiroushutterstock

E culmea! La serviciu te cerţi şi te contrazici cu el, iar noaptea îl visezi. Şi nu îl visezi într-o ipostază oarecare, ci în una foarte îndrăzneaţă, cu săruturi, mângâieri şi atingeri provocatoare. Fii pe pace, aceasta nu te va duce la compromisuri, pentru a creşte în funţie. Secvenţele hot din visul tău, au o singură explicaţie-  vrei să fii mai autoritară cu tine însăţi şi să ai mai multă încredere în cuvântul tău!

Te-ai visat în pat cu soţul celei mai bune prietene?making-love-sex-and-love

Dacă ai visat vreodată că flirtezi şi te giugiuleşti cu soţul celei mai bune prietene ale tale, trebuie să i-ai măsuri! Acest vis sugereză faptul că, cauţi în acel bărbat, ceea ce nu are soţul tău. Dacă partenerul amicei tale este grijuliu şi romantic, uite că anume aceasta calitate ţi-ai dori-o şi la soţul tău.
Fii liniştită!  Visul erotic nu înseamnă că te vei arunca în braţele altui bărbat!

Vis erotic cu femei!Vis erotic cu femei!

Te-ai visat vreodată într-o postură indecentă cu o femeie? Experţii spun că acesta este un lucru obişnuit.  Ei au descifrat tainele “nebuniei întruchipate” şi au ajuns la concluzia că eşti sută la sută heterosexuală şi nu ai accepta pentru nimic în lume să faci sex cu o femeie. Visul lesbi apare în perioada când te simţi mai feminină ca niciodată şi te simţi mândră că eşti femeie. De obicei aceste vise apar în perioada sarcinii sau alăptării.

Ai visat că ai făcut sex cu ex-ul?Ai visat că ai făcut sex cu ex-ul

Află că aceasta nu înseamnă că visul va deveni realitate. Probabil că regreţi despărţirea sau te-ai gândit în ultima perioadă la el, şi, de aceea v-aţi visat în această ipostază. Psihologii spun că atunci când ai aşa vise, înseamnă că în relaţia ta actual s-a instalat rutina şi simţi nevoia de-a reânvia pasiunea dintre voi.

Ai visat că faci sex cu un străin?Ai visat că faci sex cu un străin

De obicei în visele erotice cu persoane străine, senzaţiile şi trăirile sexuale sunt din ce în ce mai intense, dar totodată este ceva ce te opreşte să savurezi din plin acea plăcere “nebună”. Cel mai impresionant este că străinul din vis eşti chiar TU! Psihologii spun că un astfel de vis apare atunci când eşti foarte mândră de realizările şi succesele tale. Străinul din vis este dovada faptului că eşti curajoasă, ai mai multă încredere în tine şi că eşti mulţumută de viaţa pe care o duci la momentul actual.

Tu când ultima dată ai avut un vis erotic?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.