Ce faci atunci cand pasiunea dispare?

Odata cu trecerea timpului exista riscul ca flacara iubrii voastre sa se diminueze, insa orice situatie de acest gen se poate remedia.

pasiunedispare

Pasiunea dispare de multe ori din diverse motive: lipsa de comunicare, monotonia, lipsa timpului petrecut impreuna. Daca simti ca noptile voastre de dragoste nu mai sunt la fel de pasionale, poti incerca urmatoarele remedii.

Comunicarea este cheia, insa de multe ori relatiile se termina tocmai din lipsa acesteia. Desi este o teorie atat de simpla, foarte multe cupluri o ignora. Relatia voastra a luat-o pe un drum gresit tocmai pentru ca nu va impartasiti unul celuilalt adevaratele sentimente si temeri. Fa un efor si invita-ti partenerul la o discutie sincera despre tot ceea ce te macina. S-ar putea sa se surprinda reactia lui sau chiar propria ta reactie la auzul parerilor sale.

Exista numeroase remedii naturale care pot readuce linistea si chiar pasiunea intr-o relatie. Incearca un remediu naturist atunci cand te simti stresata si obosita, dar si atunci cand libidoul tau este foarte scazut. S-ar putea sa te mire puterea vindecatoare a plantelor. Include in dieta voastra zilnica mai multe banane, fructe de mare, avocado si ciocolata.

Terapia va poate fi de mare ajutor. Multe cupluri se feresc de acest tip de tratament, isna trebuie sa stii ca un specialist va poate repune relatia pe picioare. Nu iti fie teama sa apelezi la medici si terapeuti atunci cand ai incercat aproape totul si nimic nu a functionat. Uneori, impartasirea lucrurilor care ne macina unei persoane din afara situatiei ne poate ajuta foarte mult. Pe langa asta, nu uita ca este important sa petreceti timp de calitate impreuna. Renunta pentru cateva ore la telefonul mobil, internet, sau copii si fa ceva inedit alaturi de iubitul tau.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.