Ce-și doresc bărbații în pat?

Ești curioasă care sunt cele mai profunde secrete ale bărbaților și ce fantezii au? Vrei să-i trezești pasiunea sălbatică, dar nu știi cum? Din articolul de mai jos află ce vor bărbații în pat și învață cum poți deveni expertă în arta amorului.

1104O femeie cu inițiativă

Strădui-te măcar odată pe săptămână să vii cu ceva nou! Mai multe studii au demonstrat că majoritatea femeilor au inhibiții în pat și evită să încerce lucruri noi. Dacă sunteți de mult timp împreună, uită de pozițiile clasice! Condimentează uneori partidele de sex din propria inițiativă. Acest lucru îl va excita enorm.

Mai multă practică, mai puțină teorie

Tot timpul specialiștii în probleme sexuale recomandă să comunicați mai mult în dormitor, deoarece dacă vorbiți și vă ascultați unul pe celălalt. În timp ce bărbații sunt dispuși să te ascute când le spui ceea ce te excită în pat, aceștia nu vor dori să audă o lecție de biologie. Nu încerca să oferi o explicație complicată locului unde se află punctul G – bărbatul ar prefera să-i arăți și apoi să-i spui pe scurt.

 

O parteneră sexy și cu atitudine

Aici nu vorbim despre o siluetă de fotomodel, ci de faptul că un bărbat se excită mai tare dacă știe ce-ți dorește în pat. Învață câteva trucuri noi și lasă timiditatea deoparte! Dacă partenerul te așteaptă cu nerăbdare să vii lângă el, apelează la câteva mișcări senzuale sau chiar la striptease. Arată-i cât ești de sexy.275

Femeia care îi poate împărtăși fanteziile

Una din fanteziile cele mai des întâlnite la bărbați, este să le vorbești murdar în timpul partidei de amor. De obicei, partenerii nu-și spun fanteziile, iar acest lucru este greșit. Explorează-i fanteziile și fă-l să-ți transmită toate dorințele sale. Comunicarea în pat este foarte importantă, iar atracția reciprocă va crește, deoarece odată ce vă cunoașteți dorințele, veți putea experimenta o plăcere nebună.

Fii dezinhibată în pat

Dacă relația a progresat, partenerul se așteaptă să scapi de inhibiții și să te simți bine. De obicei bărbații nu-și doresc o parteneră timidă în pat.

Comunicarea

Cu cât relația voastră va avansa, vei avea mai multe așteptări de la partener. Însă acest lucru nu poate fi făcut prin telepatie, din acest considerent spune-i ce-ți place și ce aștepți de la el. Șoptește-i unde să te atingă, cum să te mângâie și cum să te excite.

Cât înseamnă toată noaptea?

Cifrele spun că 30 de minute de sex, reprezintă idealul pentru 50,4% dintre bărbați. 25,5% ar prefera ca o partidă de sex să dureze 15 minute, 21% își doresc 60 de minute de pasiune sau chiar mai mult, în vreme ce doar 3,1% se mulțumesc cu 10 minute.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.