Cele trei puncte fierbinţi ale sexului, A, G şi U! Spune-i iubitului unde să le caute!

Organele genitale feminine sunt extrem de sensibile la atingere, însă pentru a obţine plăceri maxime, trebuie stimulate în special în anumite zone.

Unde este punctul U?

Aria din jurul orificiului urinar, pe care mulţi dintre bărbaţii neexperimentaţi îl confundă cu orificiul vaginal, este zona cu pricina. Senzaţiile puternice de plăcere nu sunt prezente la toate femeile, însă se poate spune cu certitudine că orificiul nu este destinat doar urinării de vreme ce pe aici are loc ejacularea feminină.
Glandele care înconjoară uretra femeii sunt similare celor masculine despre care se ştie că determină o anumită sensibilitate în zonă. Bărbaţii pot stimula punctul U cu ajutorul degetelor sau în timpul sexului oral.

Punctul G

Anterior descoperirii punctului U, cel mai celebru punct pe harta trupului unei femei era punctul G. Acesta se află la 3-5 cm adâncime, pe faţa anterioară a vaginului şi, pe cât de mic este, pe atât de mari sunt polemicile pe care le-a generat: în timp ce unii medici susţin că este un adevărat vulcan de plăceri pentru femei, alţii sunt de părere că el nici nu există.

Punctul A

Situat pe peretele anterior al vaginului, la jumătatea drumului dintre punctul G şi cervix, punctul A este descoperirea absolut întâmplătoare a un sexolog din Malaezia. Denumit şi zona AFE (Anterior Fornix Erogenous), despre acesta se spune că, atunci când este stimulat cum trebuie, asigură lubrifierea vaginului şi poate genera un orgasm intens şi… instant!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.