Cum aprinzi focul pasiunii care s-a stins

Este târziu, te-ai culcat lângă el, îi simți respirația, căldura pe care o radiază – este bine și confortabil, doar atât. Parcă nimic nu te mai înebunește, nu-ți mai dă starea de neliniște care să te facă să simți cum îți străbate sângele prin vene, cum fiecare celulă arde de dorința unei atingeri pasionale și te întrebi unde o fi sentimentul năucitor de altădată, când așteptai cu ardoare momentul dragostei.brate

Nu există o reţetă universală pentru păstrarea pasiunii sexuale în familie, fiecare cuplu este diferit, important este să nu laşi sentimentele la voia întâmplării.

Un cuplu poate fi stimulat sexual pornind de la o simplă discuție despre activitatea lor sau despre câte stele sunt pe cer, altul poate crește dorința sexuală de la un banal gătit împreună sau de la lumina unei lumânări, nu contează, important este ca flacăra pasiunii să nu se stingă.

Dacă, însă, simți că senzația de ”tremur” dispare și partenerul devine ”un bun prieten” trebuie să acționez pentru a nu ajunge la finalul unui dezgust sexual.

Nu te lenevi

De multe ori grijile și problemele de peste zi te obosesc și nu mai ai chef de nimic. Ți-e somn și te gândești că nu mai ai puteri de atingeri… Greșești pentru că experiențele sexuale te relaxează, îți eliberează mintea de stresul acumulat și te binedispun pentru o nouă zi. Așa că nu te lenevi, transformă oboseala unei zile în plăcerea unui orgasm sau mai multe…

Ai grijă de sănătatea ta!

De multe ori bolile netratate se agravează și devin cronice, care îți macină sănătatea ta și a celui de lângă tine. Nu transforma boala într-un refuz, sau să te transforme ea într-o plângăcioasă. Fă-ți controlul de rutină în fiecare an, mai ales la ginicolog și scapă de viitorul unei boli grave.

Profilaxia ajută chiar și cuplurile care cred că nu există motive de îngrijorare

Dacă simți că relația se destramă și nu știi ce să faci, primul lucru este: să nu cauți vinovatul, pentru că ambii parteneri ”de dans” sunt responsabili de nereușita mișcărilor.

Așa că nu trăi cu amintiri și vise, începe cu comunicarea, apoi treci la acțiune:

  1. Schimbă-ți garderopa
  2. Slăbește, dacă este cazul
  3. Machiază-te chiar dacă stai în casă
  4. Nu uita de ”vacanța în doi”, chiar dacă ți se pare că bugetul nu-ți permite
  5. Nu fi cicălitoare
  6. Renunță la ”nu”-uri
  7. Masa romantică poate fi un stimulent
  8. Fii enigmatică, uneori ajută
  9. Experimentează noi poziții în sex
  10. Fii inventivă

Într-un cuvât spus ”schimbarea” este necesară ca să eviți rutina zilnică, inclusiv rutina sexuală.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.