Cum sa intretii conversatia la prima intalnire

Prima intalnire poate fi destul de dificila de cele mai multe ori.

Cei doi parteneri nu se cunosc, asa ca, aparent, nu exista foarte multe subiecte de conversatie. Cu toate acestea, nu trebuie sa te simti stanjenit daca cel de langa tine nu mai are cuvinte. Poti face tu un pas in fata si poti aduce in dicutie noi subiecte. Iata cum sa intretii o conversatie la prima intalnire!

primaintalnireFa un mic research inainte de a merge la intalnire. Asta nu inseamna ca trebuie sa o urmaresti pe facebook zi de zi, insa poti arunca un ochi peste showurile sale preferate, penste cartile pe care pretinde ca le-a citit sau peste activitatile sale zilnice. Astfel iti va fi mai usor sa gasesti subiecte comune de la care poti lega conversatii interesante.

Incearca sa afli cat mai multe despre cel/cea cu care te-ai intalnit. Permite-i sa vorbeasca despre sa vorbeasca despre el insusi, despre lucrurile care ii plac, despre ce il deranjeaza. Stimuleaza-l sa isi aminteasca episoade amuzante din copilarie sau adolescenta si da frau liber unei discutii amuzante. Nu uita, sectretul este intotdeauna sa il faci sa rada. Daca iti da raspunsuri scurte la intrebarile tale, inseamna ca este timid sau ca nu este foarte interesat de o a doua intalnire cu tine.

Nu il asalta pe cel de langa tine cu intrebari. Incearca sa deschizi si tu diverse subiecte in loc sa o terorizezi pe ea cu intrebari. Evita subiectele ciudate cum ar fi ultima ta relatie, fostul tau iubit sau momentele stanjenitoare din viata ta. Priveste intotdeauna spre viitor si nu aborda astfel de povesti. Asta ii poate da de inteles ca tu inca traiesti in trecut, iar nimeni nu isi doreste un astfel de partener.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.