De ce ajung femeile sa nu aiba chef de sex cu iubitii lor

Potrivit ultimelor studii in domeniu, femeile ajung sa nu mai aiba chef sa faca sex cu iubitii lor din cauza unor factori care nu depind in totalitate doar de barbati. Asadar, din cauza unor schimbari care seproduc in mintea unei femei care are o relatie de durata, sansele sa ajunga sa nu isi mai doreasca sa faca sex sunt destul de mari.sexsar

Mai precis, dupaaproximativ patru ani de relatie, femeile, in marea lor majoritate, par sa isi piarda o parte din apetitul sexual din cauza urmatorilor factori:

1. Plictiseala

La fel ca si barbatii, in ciuda faptului ca nu o spun pe sleau, femeile se plictisesc de acelasi partener sexual, oricat de bun ar fi el. Si ele au nevoie la nivel hormonal sa experimenteze sexual mai multi parteneri de-a lungul vietii. Asa ca dupa o perioada lunga de relatie, ajungand sa cunoasca tainele partenerului, nu vor mai vea chef de sex prea des.
2. Dezgustul

Dezgustul fata de partener, in ciuda faptului ca nu este exprimat prin viu grai, apare in cazul oricarei femei care are o relatie mai lunga de 4 ani. Inevitabil, in capul ei vor aparea diverse idei care o vor face sa urasca tocmai lucrurile pe care la inceput le-au considerat atragatoare la acel barbat. Mai mult, vor fi dezgustate uneori de felul in care miroase, cum arata sau cum se imbraca.
3. Modificarile barbatului

In acest caz, femeile inceteaza sa isi mai doreasca sa faca sex cu un barbat dupa ce acesta sufera o serie de modificari la nivel fizic, pe care ele nu le apreciaza. Fie ca este vorba de igrasat sau slabit prea mult, aceste schimbari sunt de ajuns pentru a face o femeie sa nu isi mai doreasca sex.
4. Comoditatea

Comoditatea este unul dintre cele mai des intalnite motive pentru care femeile inceteaza sa mai aibachef de sex dupa o perioada lunga de relatie. Astfel, dupa ce auexperimentat sexual destul de mult cu partenerul lor, se dezvolta destul de puternic instinctul matern, lucru ce le va face sa isi doreasca mai mult stabilitate, confort psihic si fizic, in detrimentul sexului.
Aceste lucruru insa nu inseamna ca femeiele pierd cheful de sex in totalitate. Psihologii sunt de parere ca dupa o perioada lunga de relatie cauta mai degraba calitate sexuala, decat cantitate sexuala.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.