DOMINARE ŞI SUPUNERE ÎN TIMPUL SEXULUI

Atunci când unul domină, iar celălalt se supune, sexul devine o provocare. Fantezia în care te laşi dominată sau îl domini vă aduce multă savoare în dormitor…
… dacă ştii cum să o propui şi cum să o pui în practică.

dominare

Se spune că persoanele care sunt maleabile în viaţa reală domină în pat, iar cele indepedente în general adoră supunerea sexuală.

Teoria a apărut prima oară în 1973 atunci când s-a demonstrat că femeile independente în viaţa de zi cu zi preferă fanteziile în care cedează total controlul bărbatului.

Studiile recente confirmă teoria privind fanteziile femeilor, dar cercetează şi preferinţele bărbaţilor privind dominarea şi supunerea în timpul sexului.

Rezultatele arată că bărbaţii adoră în aceeaşi măsură precum femeile să fie dominaţi, considerând agresivitatea feminină incitantă.

În ceea ce priveşte felul în care atitudinea cotidiană o influenţează pe cea din pat există diferenţe între femei şi bărbaţi. Spre deosebire de femei, bărbaţii independenţi, cu influenţă în plan social, au preferat fanteziile în care îşi domină partenera.

Aşadar, provoacă-l pe iubitul tău la o discuţie despre ce i-ar plăcea mai tare în pat şi stabiliţi cine să se supună şi cine să domine în timpul sexului.

Iată câteva trucuri, atunci când tu domini, dar şi când tu eşti cea dominată, pentru ca partida de sex să aibă mai multă fantezie.

Iată cum te laşi dominată

În primul rând, atunci când te laşi dominată îi cedezi lui tot controlul, aşa că e cazul să ai mare încredere în partenerul tău. Acest lucru implică să îl laşi să te imobilizeze psihic şi fizic. De aceea este important să îi spui ce ţi-ar plăcea ca el să îţi facă şi ce nu vrei sub nicio formă să încerci.

Roagă-l să nu grăbească ritmul, căci gesturi prea bruşte te pot inhiba. Pentru a obţine satisfacţie fiind dominată trebuie să fii perfect relaxată. Orice urmă de anxietate anulează efectul incitant al fanteziei.

Gesturi incitante: Roagă-l să te lege cu o pereche de cătuşe de mâini sau cu o panglică la ochi. El te va tachina cu săruturi şi va iniţia partida de sex, controlând ritmul şi intensitatea penetrării. Iubitul tău trebuie să ţină cont de faptul că atitudinea dominatoare contează mai mult decât gesturile fizice. Încearcă 5 poziţii sexuale în care te laşi dominată

Iată cum îl domini

Bărbaţii adoră să se lase dominaţi din aceleaşi motive precum femeile, plus faptul că fantezia în care el se supune contravine comportamentului sexual aşteptat din partea unui domn, acela de a domina.

Tocmai din cauza stereotipurilor e cazul să îl întrebi cât de intens ar vrea sa fie dominat. Nişte gesturi foarte impunătoare îi pot trezi orgoliul masculin, iar fantezia în care tu îl domini este compromisă. Ca să îl faci să meargă pe mâna ta achiziţionează o costumaţie sexy de femeie fatală. Latexul şi tocurile cui îl vor convinge că este ok să îţi cedeze ţie frâiele din moment ce tu eşti echipată mai corespunzător decât el.

Gesturi incitante: Trânteşte-l pe pat şi şopteşte-i ceva sexy. Vorbele îl incită şi mai tare. Tachinează-l cu un striptease, nu înainte de a-i lega mâinile la spate pentru a nu te putea atinge. Alternează dansul cu sărutări pasionale şi muşcături uşoare. Mai apoi, spune-i că nu are voie să se mişte, în timp ce tu iniţiezi partida de sex.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.