Inainte de sex

…inainte de orice contact sexual, are loc un proces care se numeste – PRELUDIU – si care consta in timpul necesar pentru pregatirea actului sexual care urmeaza sa se intample. BINE, BINE, DAR PRACTIC CE INSEAMNA?

Inseamna ca inainte de contactul sexual propriu-zis, partenerii se excita unul pe celalalt prin saruturi si mangaieri si alte jocuri sexuale. LA CE ESTE BUN ACEST PRELUDIU? Fara a trece prin acest moment, barbatii nu isi acorda timpul necesar pentru a ajunge complet excitati si deci, la un penis in erectie maxima pentru a putea intretine actul sexual. inaintedesex

PARTENERA TA, fara preludiu, nu se va putea pregati pentru actul sexual care urmeaza sa aiba loc: vaginul femeii produce in urma excitarii, in urma preludiului, lubrifiantul natural necesar unui contact sexual nedureros. Fara ca vaginul femeii sa fie lubrifiat natural, contactul sexual pentru aceasta va fi dureros sau chiar imposibil. CAT DUREAZA? Exact cat va doriti voi sa dureze!

EXCITAREA

– in faza de excitare – cand cei 2 se saruta, se mangaie, isi soptesc etc -, inainte de contactul sexual, primul semn ca barbatul este excitat este dat de penisul sau in erectie (tare); STIAI CA? atunci cand barbatul este excitat, scrotul (sacul in care sunt testicolele) se strange, devine mai mic, iar testicolele urca spre burta?

la FEMEI, semnele excitarii sunt date de cresterea fluxului sanguin la nivelul genital, vulva (partea externa a organelor genitale) se intareste, vaginul incepe sa se lubrifieze natural, sfarcurile se intaresc. Circa 20 minute ii ia unei femei ca sa ajunga la excitarea maxima.

Nu uita sa comunici cu partenerul sexual pentru ca preludiul sau/si contactul sexual sa fie o placere pentru ambii!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.