Multe femei care folosesc ,,Metoda retrageri” raman insarcinate

,,Metoda retragerii” inseamna ca cei doi parteneri nu folosec practic nicio metoda contraceptiva, ci pur si simplu merg la risc. Una din patru femei care folosesc aceasta metoda ramane insarcinata.Metoda retragerii

Desi ar putea parea evident modul in care functioneaza lucrurile cand vine vorba despre retragere, in realitate, lucrurile nu stau deloc asa. Primul semn de intrebare vine odata cu lichidul pre-ejaculator care poate contine spermatozoizi activi, perfect capabili sa determine sarcina.

Cea de-a doua problema se refera la controlul pe care il poate avea barbatul. Am putea crede ca tinerii sunt cei care sunt cei mai expusi la greseli, insa adevarul este ca li se poate intampla barbatilor de toate varstele sa nu se poata controla cel putin o data. Iar o data poate fi deja prea mult!

De acord, uneori pasiunea anuleaza controlul si ratiunea, iar daca ne referim la aventuri de o noapte, acestea pot fi cu adevarat palpitante. In astfel de cazuri, cea mai simpla solutie este o mica pastila, cu efect imediat. Folosita preferabil in primele 24 de ore (cel tarziu, in decurs de 3 zile) pilula de a doua zi tine pe loc ovulatia atat cat sa impiedice fecundarea si  ne ajuta sa scapam de griji.

Specialistii in educatie sexuala ne sfatuiesc sa avem intotdeauna la noi pilula de a doua zi pentru a putea s-o utilizam imediat dupa un contact sexual neprotejat sau protejat necorespunzator

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.