Patru tipuri de sarut pe care barbatii le adora

Sarutul!!! Cine nu adora un sarut pasional si in acelasi timp tandru. Daca ne gandim cu atentie la felul in care ne sarutam partenerul, vom observa ca sunt totusi mai multe tipuri de sarut. Care sunt preferatele lor ? Iata raspunsurile, potrivit unui studiu realizat online.

sarut1.    Sarutul cu o usoara muscatura. Este genul de sarut care are loc in circumstante intime, cand dupa cateva atingeri si o partida buna de saruturi, ii musti putin buza iubitului, tragand delicat cu dintii de ea. De ce le place ? Ei binem barbatii spun ca este un sarut pasional, care implica totusi si un element ludic si multa intimitate.

2.    Sarutul din mijlocul partidei de sex. Este una dintre cele mai intime forme de sarut, deoarece faceti dragoste si in acelasi timp va sarutati. De ce le place barbatilor? Le place pentru ca semnifica daruirea toatala a ambilor parteneri si ce poate fi mai erotic de atat ?

3.    Pupicul. E sarutul acela simplu pe buze sau pe obraz care vine odata cu salutul. De ce le place? Pentru ca face parte din rutina voastra si chia daca nu este pasional e totusi intim si ziua nu ar mai fi la fel fara el.

4.    Sarutul frantuzesc. E acel sarut extrordinar de intim in care buzele se unesc si limbile se impletesc. De ce le place barbatilor ? Pentru ca li se pare ca un sarut frantuzesc poate fi la fel de intim si sexy ca o partida de sex !

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.