Secrete sexuale pe care le ascunde partenerul tău!

În multe cupluri, bărbaţii preferă să-şi păstreze fanteziile sexuale pentru ei înşişi. Acest lucru, în cele mai dese cazuri, duce la răcirea vieţii intime . O dată ce aceste fantezii nu sunt discutate în cuplu, viaţa ta sexuală are puţine şanse să se îmbunătăţească.

Află care sunt cele 6 secrete pe care ar fi bine să le ştii despre partenerul tău, pentru a te bucura de o viaţă sexuală împlinită.

1. Bărbaţii se topesc după femeile care îşi iubesc corpul

Ajunge să-ţi scoţi în evidenţă complexele. Bărbaţii urăsc când o femeie în pat se plânge că e grasă sau slabă, că e prea perfectă sau plină de celulită. Acest lucru îl face să nu te mai dorească atât de tare şi rupe acea magie care se formase între voi în timpul preludiului. Chiar dacă ai complexe, învaţă să fii cât mai naturală cu el… şi încearcă să rezolvi aceaste probleme după momentele fierbinţi.

2. Masculilor le place sexul dur

Cu siguranţă şi iubitul tău se numără printre bărbaţii, care îi place uneori să facă şi un sex mai dur. S-ar putea ca tu să nu fii amatoare acestor aventuri sălbatice. Dar cu toate acestea ar fi bine, să-i mai faci uneori pe plac partenerului tău. Mulţi bărbaţi adoră în timpul actului sexual să fie traşi de păr, pălmuiţi peste fund sau muşcaţi pe corp. Aceste scene dure, îi fac pe bărbaţi să se excite la maxim şi să te dorească mai tare.

3. Se îngrijorează dacă penisul lui este prea mic

Indiferent cât de mare sau mic este, de cele mai multe ori bărbaţii se întrebă dacă penisul său e suficient de mare încât să-şi satisfacă partenera. Chiar dacă eşti mulţumită sau nu, încearcă mereu să-l convingi, că pentru tine acest lucru nu e atât de important. Fă în aşa fel, încât să creadă că penisul lui este cel mai mare, pe care l-ai văzut vreodată şi asigură-te că îi spui destul de des cât de minunat este în pat şi cât de bine te simţi cu el.

4. Majoritatea bărbaţilor ar încerca măcar o dată sexul anal

Chiar dacă viaţa voastră sexuală include tot meniul, mereu se găseşte încă un desert pe care neapărat vrei să-l guşti. Mulţi dintre bărbaţi vor măcar o dată în viaţă să încerce sexul anal. Alegerea deja îţi aparţine. Dacă nu eşti adepta unor astfel de extremităţi, spune-i, căci cu siguranţă nu te va impune să faci acest lucru, doar de dragul plăceri sale. Cu toate acestea, dacă vine acea zi în care vrei ceva nou, ceva diferit, propune-i această idee partenerului tău, căci cu siguranţă va fi cel mai încântat.

5. Adoră să-i faci complimente

Îmbrăcat frumos, aranjat, cu pantofii curaţi şi unghiile îngrijite, aşa ne dorim să arate fiecare bărbat, atunci când ieşim cu el la o întâlnire. Dar nu uita că şi ei depun efort atunci când vine vorba de aranjare. Apreaciază acest lucru şi fă-i şi tu cât mai multe complimente. Bărbaţii adoră când se simt apreciaţi şi complimentaţi pentru imaginea lor.

6. Are nevoie să ştie că îl doreşti

Învaţă să-i spui mai des iubitului tău cât de mult îl doreşti, dacă cu siguranţă simţi acest lucru. Nu aştepta să vină seară pentru ai face acestă declaraţie. Poţi să-i spui acest lucru fie în pauza de masă, fie într-un sms sau chiar la ureche, atunci când sunteţi într-un loc public. Încearcă să fii cât mai originală cu partenerul tău şi impresionează-l cu ceva plăcut, de fiecare dată când ai ocazia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.