Semne ca relatia ta nu o sa dureze prea mult timp

Uneori, o relatie care nu are sanse sa reziste poate fi detectata chiar de la bun inceput. Exista anumite semne care o tradeaza. Uite care sunt acestea daca vrei sa nu-ti pierzi timpul degeaba cu o persoana nepotrivita.

relatiadurata

1. Esti mult mai desteapta decat el
Hai sa recunoastem, un baiat nu suporta ca fata de langa el sa stie mai multe lucruri, indiferent de context. Mai mult decat atat, nicio fata desteapta nu-si va pierde vremea cu un iubit cu IQ limitat.

2. Este imatur
Barbatii se maturizeaza mult mai greu decat fetele, iar daca refuza categoric sa isi stabileasca prioritatile si sa le ia in serios, o fata il va considera un pierde-vara. Femeile vor barbati capabili, care sa stie cum sa le trateze si cum sa le ofere tot ce-si doresc.

3. Folositi toaleta in acelasi timp
Toaletele separate sau macar timpul petrecut la toaleta separat sunt cheia unei relatii de succces. Pastrati putin mister fetelor.

4. Vrea sa faceti sex in trei
Daca inca de la inceput iubitul tau vrea acest lucru, inseamna ca este mai interesat de ceea ce poate sa-i ofere cea de a treia persoana si nu de ceea ce-i oferi tu. Iar daca iti cere acest lucru, e clar ca nu este prea interesat de o relatie serioasa cu tine.

5. Sunteti fata lu’ tata si baiatul mamii
Daca inca tineti cont de ceea ce va dicteaza parintii, relatia voastra nu va evolua asa cum ar trebui sa o faca. Veti tine cont mai mult de ce vor parintii vostri si nu de ceea ce va doriti voi, iar despartirea este inevitabila.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.