Sexul oral pe care nu-l va uita toată viața!

Nu mai are poftă de sex pentru că nu-l surprinzi cu nimic în așternut? Iată câteva trucuri pe care le poți pune în practică atunci când îi faci un “blow job”. Cu siguranță, va aprecia fantezia ta și te va răsplăti așa cum îți vei dori!sex oral

1. Treci direct la ţintă!

Spre deosebire de femei, bărbaţii nu au nevoie de preludiu pentru a ajunge la orgasm. Prin urmare, poţi începe prin a-i masa penisul prin haine pentru a-l incita înainte de a-l dezbraca pentru a-i oferi un blow job. Chiar dacă erecţia nu este completă, sexologii susţin că poţi să-i cuprinzi întregul organ în gură, masându-l cu limba în mişcări circulare până când se ajunge la starea maximă de excitaţie. După ce erecţia este completă, cea mai bună mişcare este de a-l răsfăţa cu limba de la bază înspre vârf pentru început.

2. Fără dinţi, dar cu multă salivă

Următoarea etapă este cea în care apuci penisul cu gura, efectuând o mişcare de sus-jos. Ai mare grijă să nu foloseşti deloc dinţii şi să te asiguri că saliva ta va lubrifia foarte bine organul pentru o plăcere mai intensă. Apoi nu uita să foloseşti pe lângă gură şi o mână cu ajutorul căreia se strânge baza penisului. Mişcarea rămâne aceeaşi de sus-jos încercând să fie o sincronizare perfectă între gură şi mână. Aceasta va fi mişcarea de bază la care poţi apela oricând vrei, deoarece are efect garantat, susţin experţii.

3. Nu neglija testiculele

Odată ce te-ai obişnuit cu mişcarea de bază încearcă să masezi testiculele cu cealaltă mână. Pentru o plăcere şi mai mare, continuă să masezi penisul cu mâna şi concentrează-te câteva minute asupra testiculelor sărutându-le şi apucându-le în gură pe rând.

4. Zona cea mai erogenă

Frenulum este zona cea mai erogenă a penisului, adică acea aţă care uneşte prepuţul de capul penisului. Pentru a stimula această zonă, foloseste-ţi limba. Mişcarile suave îl vor înnebuni pe iubitul tău. Masează cu mişcări sus-jos sau stânga-dreapta cu vârful limbii exact sub capul penisului, timp în care mâna ta va masa baza penisului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.