Top 3 poziţii în care-ți poate face cunnilingus!

Dacă nu ești satisfăcută de modul în care partenerul îţi face cunnilingus, trebuie să schimbați poziția. Aceasta are o importanță majoră în atingerea plăcerii sexuale maxime.cunnilingus

Poziţia poftă bună

Tu stai pe masă cu picioarele depărtate, iar iubitul tău îşi trage un scaun, astfel că va avea acces exact între picioarele tale.

Avantaje

Este o poziţie confortabilă pentru amândoi şi vă permite contactul vizual pentru a intensifica plăcerea. Poţi să-ţi încolăceşti picioarele peste iubitul tău şi să-i ghidezi capul în funcţie de plăcerea pe care o simţi. De asemenea, te poţi lăsa pe spate, sprijinindu-te în mâini sau te poţi întinde de tot după cum îţi place.

Dezavantaje

Nu este o poziţia foarte romantică, în cazul în care ai nevoie de acest lucru mai mult în timpul partidei de sex.

2.  Poziţia călăreţei

Iubitul tău stă întins pe spate în pat, iar tu te aşezi în genunchi peste faţa lui, ţinând picioarele depărtate.

Avantaje

Este confortabil pentru amândoi, iar tu poţi să te mişti după cum îţi place, permiţându-i iubitului să-ţi atingă clitorisul sau interzicându-i acest lucru dacă te ridici puţin. Acest lucru poate să fie extrem de excitant, iar el se va bucura de faptul că te poate privi în timp ce te satisface.

Dezavantaje

Este posibil ca iubitul tău să nu ajungă foarte uşor la clitoris, dar tu poţi să-l stimulezi cu degetele sau cu ajutorul unei jucării sexuale pentru o plăcere mai mare. De asemenea, dacă te apleci puţin şi te sprijini de tăblia patului s-ar putea ca iubitul tău să ajungă mai uşor la clitoris pentru a-l dezmierda cu limbă şi sărutări. Multe femei nu se simt bine în această poziţie, deoarece consideră că sunt prea expuse sau pur şi simplu nu le place să stea deasupra.

3. Poziţia soft

Tu stai pe o parte, iar iubitul tău îţi strecoară capul între coapsele tale pentru mişcări lente, aşa cum îţi plac.

Avantaje

Este potrivită pentru sexul de dimineaţă când suntem mai leneşi. Este o poziţie intimă şi îţi permite şi ţie să stimulezi clitorisul cu mâna în timp ce iubitul tău îţi răsfaţă labiile cu sărutări pătimaşe şi îşi plimbă mâinile peste corpul tău.

Dezavantaje

Mişcările sunt destul de limitate, iar iubitului tău poate să-i amorţească gâtul dacă se prelungeşte prea mult partida de sex oral.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.