Supa de fasole

Ingrediente pentru 4 persoane:
2 cepe frantuzesti
2 catei de usturoi
2 morcovi
300 g buchetele de brocoli
1 fir de praz
250 ml tomate decojite pasate
500 ml supa de legume
cate 200 g boabe mari de fasole din conserva si fasole verde congelata
2 rosii
sare, piper proaspat macinat
1 priza de nuca de muscat
parmezan pentru ornat
Mod de preparare:
Curatati ceapa si usturoiul, apoi morcovii, buchetelele de brocoli si prazul si taiati totul bucatele.
Dati in clocot supa de legume si fierbeti legumele 10 minute.
Adaugati fasolea boabe si fasolea verde congelata si mai fierbeti inca 6-8 minute.
Adaugati tomatele decojite, curatate de seminte si pasate si fierbeti inca 5 minute.
Condimentati supa cu sare, piper si nuca de muscat, aranjati decorativ, presarati parmezan si serviti imediat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.