Salata calda

 Ingrediente:
1 ceapa rosie mica
1 cartof dulce
1 morcov
1 pastarnac
½ telina mica
1 ardei gras rosu
½ zucchini
3 linguri de ulei de masline
sare si piper
¼ ceasca de muguri de pin
1 lingura de suc de lamaie
½ lingura otet balsamic
1 lingurita mustar Dijon
1 mana de spanac
½ ceasca branza feta (optional)
Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul la 200 de grade.
Curata si taie ceapa, cartoful dulce, morcovul, pastarnacul, telina, ardeiul rosu si zucchini-ul in bucati mari. Pune-le intr-o tava de copt si stropeste-le cu 2 linguri de ulei de masline si 2-3 linguri de apa. Asezoneaza-le cu sare si piper, amesteca-le si baga-le la cuptor 45 de minute. La jumatatea timpului de coacere, amesteca legumele cu o lingura de lemn.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.