Autostopist luat cu mașina de președintele țării

Minunea s-a petrecut în Uruguay, unde un autostopist ignorat de alți șoferi a avut parte de surpriza vieții sale când președintele țării a oprit mașina pentru a-l lua.

presedintele_uruguayGerhald Acosta încerca să ajungă acasă în orașul Juan Lacaz, în sud-vestul Uruguay-ului, după ce a plecat de la fabrica de hârtie unde lucrează, scrie Mirror. Cam „25-30 de mașini” au trecut pe lângă el fără ca șoferii să oprească să-l ajute. Apoi, un autoturism cu plăcuțe oficiale de înmatriculare și o altă mașină aflată în spatele acestuia au oprit. Un bărbat în vârstă, însoțit de o femeie, l-a întrebat ce are nevoie.

Cuplul era format din președintele Uruguay-ului, Jose Mujica, și soția sa, Lucia Topolansky, care se îndreptau spre locuința lor. Gerhald a și făcut câteva fotografii care să dovedească faptul că într-adevăr președintele țării l-a luat în mașină.

„Am recunoscut-o pe femeie. Era Lucia, împreună cu câinele Manuela, și pe scaunul din față Pepe (Jose Mujica). Nu mi-a venit să-mi cred ochilor. Președintele m-a luat în mașină. Când am coborât, le-am mulțumit din suflet, pentru că nu toată lumea ajută pe altcineva pe drum, cu atât mai puțin un președinte”, a povestit autostopistul.

Președintele uruguayan este faimos pentru atitudinea sa apropiată de cetățeni. El locuiește într-o fermă de la țară și conduce un Volkswagen Beetle din 1987. De altfel, Mujica își donează majoritatea salariului organizațiilor caritabile care îi ajută pe săraci.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.