Cum poţi să-ţi răceşti laptopul cu monede

A pus gramajoare de monede pe laptop.Ce a urmat intrece orice imaginatie.Cum de nu m-am gandit la asta?laptop monede

Nu cu mult timp in urma, oamenii erau limitati la a folosi computere desktop pentru munca lor de zi cu zi, iar astazi avem mai mult de o alternativa mobila: laptopuri, smartphone-uri, tablete.

Chiar daca tehnologia este atat de utila, ea este si sensibila si fragila. Una din cele mai mari probleme cu laptopurile este ca se pot supra-incalzi foarte usor.
Nu este nimic mai frustrant decat sa stai intins in pat cu laptopul in brate, pana acesta se incalzeste asa de tare ca se inchide.

Insa, cum apar problemele, asa si dispar, datorita ideilor ingenioase. Daca si laptopul tau se supra-incalzeste, nu te ingrijora, avem un truc incredibil pentru asta!

Cand arunci o privire la diagrama de incalzire a unui laptop supra-solicitat, poti sa vezi de unde apare problema – toata caldura laptopului tau se concentreaza intr-un singur loc.mac book termoviziune

Akinori Suzuki, un cantaret japonez, avea aceeasi problema si s-a saturat ca laptopul sau sa se supra-incalzeasca constant. El si-a dat seama ca exista o solutie simpla si geniala.

Tot ce trebuie sa faci e sa iei o gramada de monede si sa le asezi deasupra tastaturii! Tipul de monede pe care le folosesti depinde de tara in care traiesti. Din moment ce cuprul este cel mai bun metal pentru a disipa caldura, monedele de 5 bani sunt excelente pentru asta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.