Acest poliţist “a uitat” camera pornită când a făcut acest lucru… Rezultatul? Mi-a făcut ziua mai frumoasă!

Privind aceste imagini, putem afirma cu tărie că şi poliţiştii pot mima cântatul şi încă destul de bine. Protagonistul acestui clip este Jeff Davis, un ofiţer de poliţie chel şi voinic care cu mult entuziasm cântă şi dansează în timpul unei misiuni de patrulare.

Atunci când de la radioul maşinii se aude melodia „Shake it Off” a cântăreţei Taylor Swift, instantaneu se apucă de cântat şi chiar se mişcă sau gesticulează în ritmul muzicii. Din când în când mai salută un cunoscut sau priveşte în dreapta sau în stânga pentru a observa dacă totul este în regulă pe stradă. Cea mai amuzantă parte a filmuleţului este atunci când el opreşte maşina pentru o repriză de dans după care porneşte iar, continuându-şi misiunea.

Videoclipul a fost postat pe contul de YouTube al Departamentului de Poliţie din Dover, Delaware şi a strâns în scurt timp peste 9 milioane de vizualizări. Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliţie, Cpt. Mark Hoffman, a declarat că Davis lucrează de 19 ani în departament iar colegii în numesc pe bună dreptate „clovnul clasei”. Jeff Davis a mărturisit că ştie melodia „Shake it Off” atât de bine datorită fiicei sale în vârstă de 10 ani.

„În timp ce revizuim înregistrările de pe camerele video instalate în maşini, avem ocazia să descoperim unele lucruri ‘interesante’… ”Am decis să împărtăşim câteva dintre acestea cu voi, într-o nouă serie numită ‘Dash Cam Confessionals’.” – a fost mesajul publicat într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Poliţiei din Dover.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt Mark Hoffman a mai precizat următoarele: „Încercăm să umanizăm ofiţerii de poliţie. Oamenii tind să se uite la noi ca la nişte roboţi în uniforme şi cu centuri port-armă, astfel am vrut să arătăm o altă latură a noastră.”

“Cred că este important ca cetăţenii să vadă poliţia într-o altă lumină.” – a mai spus el.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.