McDonalds era cantina saraciilor!

McDonaldsÎnfiinţată in anul 1940 de către doi fraţi, Dick şi Mac Macdonald în San Bernardino, McDonalds avea principul de „sistemul de servire rapidă” care a avut un succes imens, în ziua de azi fiind cea mai mare companie pe această nişă ( fast-food) din lume, o franciză înregistrată la bursă drept MCD.
Datorită preţului mic şi a mâncării care datorită incredientelor are un gust foarte bun, McDonalds continuă să scoată produse din ce în ce mai variate, iniţial vânzându-se doar hamburgeri, pui, cartofi prăjiţi şi amestecuri de băuturi carbogazoase pe bază de lapte.
Odată cu extinderea plină de succes a companiei McDonald’s pe multe piețe internaționale, compania a devenit un simbol al globalizării și al răspândirii stilului de viață american.mcdonalds-piled

În America este văzută drept „cantina săracilor”, în România mergi acolo doar când ai bani.
Trist dar adevărat, acesta este adevărul. Americanii cu bani se feresc de aceste restaurante deoarece sunt conştienţi că nu sunt sănătoase, românii merg şi îşi dau Check-In pe facebook că sunt într-un restaurant McDonalds. Românii se bazează pe principiul ieftin şi bun, neluând în seamă efectele negative pe care le pot avea aceste produse pe termen lung. Jumătate din populaţia americii este obeză, în România fenomenul este la început dar este deja vizibil, 1 din 3 copii fiind obezi, părinţii lor nefăcând nimic. În China a fost descoperit că hamburgerii vânduţi conţineau carne stricată, răspunzătorii ştiind de asta. În concluzie nu este nici un fel de mândrie să mănânci la un astfel de restaurant, feriţi-vă cât puteţi de ele, nu vă luaţi după reclamele cu imagini cu care îţi lasă gura apă că adevărul radical diferit faţă de ceea ce se promovează.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.