Teorie șocantă propusă de un specialist american: Terra este o închisoare creată special pentru om

Dr. Ellis Silver, un om de știință american, propune o nouă teorie despre om în cartea sa intitulată: Oamenii nu sunt de pe Terra, o evaluare științifică a probelor. Specialistul american susține că omul nu s-a născut pe Terra, ci a fost adus aici pentru a se dezvolta și a-și remedia comportamentul.

Terra este o închisoare, în care omul a fost adus cu mii de ani în urmă. Dr. Silver dezvoltă cu numeroase probe științifice această teorie în ultima sa carte publicată.

La prima vedere această teorie pare desprinsă din filmele S.F. dar la o analiză succintă putem ajunge să considerăm această teorie valabilă. În primul rând, Dr. Silver susține că omul este cea mai dezvoltată specie de pe Terra, dar cu toate acestea este cea mai prost echipată specie. Este un paradox care ridică numeroase semne de întrebare.

Mai mult de atât, omul are o aversiune față de căldura Soarelui, și în același nu este pregătit nici în prezent să înfrunte iernile geroase. Spre deosebire de om, toate animalele pot face față condițiilor extreme fără niciun alt ajutor.

O altă probă se referă la faptul că omul prezintă uneori repulsie față de numeroase alimente care se găsesc în natură. Cele mai multe dintre plante, cât și fructele lor sunt toxice pentru organismul uman.

Capetele bebelușilor la naștere sunt extrem de mari în comparație cu corpul. Acest fapt nu se întâlnește la niciun animal.

Cu toate acestea, Pământul poate să acopere în mod natural o parte dintre nevoile noastre, dar nu în totalitate. Acest fapt este iarăși bizar pentru că după atâția ani de evoluție, omul trebuia să se integreze perfect în acest mediu extern.

Dr. Silver susține că cele mai multe dintre problemele noastre de sănătate provin din faptul că ceasul nostru intern este setat pentru o zi de 25 de ore. Acest fapt a fost demonstrat de oamenii de știință și nu este deloc în concordanță cu cele 24 de ore, cât are o zi pe Terra.

Cum este posibil ca o specie să se dezvolte cu un ceas intern diferit față de locul în care se presupune că s-a născut? Din acest motiv se întâlnesc numeroase boli la om și extrem de puține la animale, care s-au dezvoltat pentru o zi de 24 de ore.

Un ultim aspect interesant la care se referă specialistul este faptul că foarte mulți oameni nu au sentimentul de acasă pe Terra. Ei simt și știu că aparțin unui alt loc, departe de aici.

Pornind de la aceste aspecte, Dr. Silver este convins că Terra trebuie privită precum o închisoare, în care o specie avansată din punct de vedere tehnologic l-a introdus cu forța pe om. De ce? Pentru că omul este o specie foarte violentă, care are nevoie de timp pentru a se dezvolta și a atinge un anumit grad al spiritualității.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.