Unul dintre cei mai mari savanți ai lumii, despre Dumnezeu: „Consider că trăim într-o lume condusă de reguli create de o inteligență superioară”

Unul dintre cei mai respectați oameni de știință ai zilelor noastre, Michio Kaku, susține că a găsit dovezile existenței unei forțe ce stăpânește totul.

În condițiile în care majoritatea oamenilor de știință îl consideră un Einstein al zilelor noastre, concluziile la care a ajuns au o mare greutate…michio-kaku

Astfel, fizicianul Michio Kaku susține că a dezvoltat o teorie care dovedește existența lui Dumnezeu. Informația a creat diferite reacții în comunitatea științifică deoarece Kaku, așa cum spuneam, este considerat unul din cei mai importanți savanți a timpurilor noastre, unul dintre creatorii teoriei revoluționare a corzilor, teorie care încearcă să explice existența întregului univers, respectată în lumea întreagă.

După efectuarea mai multor cercetări, Kaku a ajuns la concluzia că trăim într-o «Matrice»:

„Consider că noi trăim într-o lume condusă de reguli create de o inteligență superioară și activă”.  „Credeți-mă, tot ce numim noi astăzi noroc, nu mai are nici un sens.”

„Pentru mine este deja clar, noi trăim într-un plan călăuzit de reguli care au fost create de o inteligență universală, și nu din întâmplare.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.