Accident cu nouă victime între Giubega şi Băileşti. Două persoane au murit.

Accidentul s-a produs după ce șoferul unei mașini a efectuat o depăşire neregulamentară și în condiţii de vizibilitate redusă. În urma impactului, două persoane au murit pe loc, iar alte şapte au fost rănite.

Pe DJ 561D s-a produs un accident rutier între două autoturisme. Din primele date se pare că unul dintre autoturisme s-ar fi angajat într-o depasire neregulamentară, în condiţii de vizibilitate redusă. În urma accidentului a rezultat decesul a două persoane. Alte şapte persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”,

au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Pompierii doljeni intervin în acest moment la un accident grav de circulaţie, produs pe DJ 561D, între Giubega şi Băileşti. Din primele informaţii se pare că în accident au fost implicate două autovehicule. Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului mai multe ambulanţe SMURD şi descarcerarea.

Nu mai puţin de nouă persoane au nevoie de îngrijiri medicale. Doi copii au fost găsiţi inconştienţi la locul accidentului.

„Şapte persoane sunt transportate la spitalul din Băilești. La fața locului au rămas cei doi copii, cărora li se aplică manevre de resuscitare”,

au precizat reprezentanţii ISU Dolj.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.