Bătaie între patru persoane de etnie, în Băilești

Un bărbat de 32 de ani și o femeie de 56 de ani, ambii din Băilești, care au bătut doi tineri din aceeași localitate, au fost reținuți, ieri, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Una dintre victime a ajuns la spital, pentru îngrijirea rănilor.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în cursul aceleiaşi zile de ieri, cei doi ar fi fost implicați într-un scandal izbucnit pe o stradă din Băilești. În timpul conflictului, cei în cauză ar fi agresat un tânăr de 28 de ani și o femeie de 33 de ani, ambii din Băilești, folosind obiecte contondente.

”Femeia de 33 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne însă internată. Având în vedere probatoriul administrat de polițiști, bărbatul de 32 de ani și femeia de 56 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca în cursul acestei zile, să fie prezentați unității de parchet cu propunerile corespunzătoare”,

a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt în cadrul Biroului de Presă al IPJ Dolj.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.