HBO România, vizionare gratuită între 23-25 ianuarie 2015

HBO Romania a anuntat vizionare gratuita timp de 3 zile a programelor sale, mai exact in perioada 23-25 ianuarie 2015, pentru cei care nu sunt abonati la pachetele ce includ aceasta televiziune, ci doar la pachetele de baza sau altele superioare, dar care nu includ HBO.

upc_hbo

Nu au fost exact precizate mediile de transmisie ( cablu si / sau IPTV / satelit ) in care HBO va fi vizionabil in toate pachetele, dar merita sa verificati in perioada mentionata, daca nu sunteti abonat deja la pachetul ce include HBO Romania, ci la alte pachete ale unui furnizor de servicii tv cu plata din Romania, ce ofera acest canal in grila sa de programe.

UPC a anunţat deja pe pagina de Facebook disponibilitatea gratuita a HBO ( inclusiv versiunea HD ) in grila de televiziune digitala: „Daca aveti planuri in perioada 23-25 ianuarie, amanati-le. Timp de 3 zile va puteti bucura de vizionare libera pentru numeroase super productii HBO, daca sunteti clienti de televiziune digitala.”

Telekom Romania a anunţat de asemenea vizonare gratuită a televiziunii HBO, in perioada mentionata:

„În week-end, dăm startul la maratonul de filme. Între 23 și 25 ianuarie, puteți viziona canalele HBO și HBO HD, fără costuri suplimentare! Trei zile de vizionare liberă pentru clienții Telekom TV, în care pot urmări serialul “Umbre”, cea mai nouă producție originală HBO, blockbustere și alte seriale de succes. Invitați-vă prietenii și fiți gata pentru un weekend de film! Campania se adreseaza clientilor Telekom TV care nu beneficiază de pachetele suplimentare cu canalele HBO incluse. HBO face parte din oferta de televiziune Telekom Romania.”

Şi Focus Sat a anunţat vizionarea gratuită in cele 3 zile menţionate a televiziunii HBO România: „În weekend-ul 23 – 25 ianuarie 2015 ai vizionare libera la filmele și serialele difuzate pe HBO. Timp de 3 zile, Focus Sat și HBO te invită să urmărești blockbustere și numeroase producții de succes.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.