McDonald`s România va fi vândut unui rus cu 50 de milioane de euro

Un om de afaceri rus va cumpăra toate cele 67 de restaurante deţinute de McDonald’s în România printr-o trnzacție de 50 de milioane de euro. Brand-ul va fi păstrat, ruşii urmând să plătească americanilor taxa de franciză.
Informaţia este oferită de o sursă apropiată conducerii McDonald’s România şi confirmată de către simpli lucrători din restaurante, cărora managerii le-au trasmis deja că vor funcţiona în sistem de franciză pentru un nou patron.Mcdonalds-90s-logo

„Este adevărat. Un rus cumpără toate restaurantele din România ale McDonald’s. Din câte ştiu eu, tranzacţia este deja perfectată, preţul fiind de circa 50 de milioane de euro. Lucrurile nu ar trebui să se schimbe radical, restaurantele vor funcţiona ca şi până acum, numai că pentru un alt patron. Nu ştiu numele rusului”, a precizat sursa citată.

Întrebat de ECONOMICA.NET dacă această informaţie este adevărată, Daniel Boaje, director general McDonald’s România a precizat: „Este o situaţie care se pregăteşte din vară, deocamdată sunt speculaţii. Nu am absolut nimic de comentat în plus”.

Sursa: ECONOMICA.net

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.