Premiul la Loteria Fiscală, 54,9 lei de bon

bonuri-fiscale

Premiul la Loteria bonurilor fiscale promovat cu surle și trâmbițe de cabinetul Ponta și Ministerul Finanțelor Publice va fi de 54,9 lei, dacă toate cererile de revendicare și bonurile depuse vor fi validate.

Au fost depuse 18.215 de cereri de revendicare a premiului la prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale, organizată pe 13 aprilie. Cele mai multe bonuri au fost depuse în Bucureşti, Cluj şi Braşov, iar la polul opus s-au situat judeţele Giurgiu, Călăraşi şi Ilfov, potrivit Mediafax. Dacă toate bonurile ar fi validate, câştigul la loterie ar fi de 54,9 lei.

Extragerea pentru luna aprilie a fost amânată și va fi cuplată cu cea din mai.

La prima extragere a Loteriei Fiscale, organizată de Ministerul Finanţelor Publice (MFP) şi ANAF la studioul TV al Loteriei Române, în a doua zi de Paşte, a fost trasă la sorți data și valoarea bonurilor fiscale potențial câştigătoare: o bilă pentru luna emiterii bonului – a ieșit cifra 2, reprezentând luna februarie; o bilă pentru ziua emiterii bonului – a fost 7 (ziua de 7 februarie); trei bile reprezentând valoarea bonului – au ieșit cifrele 0, 0, 6 (6-6,99 lei valoare bonului).

Operaţiunea s-a desfăşurat în prezenţa unei comisii de tragere formată din câte un reprezentant al MFP, ANAF şi C.N. Loteria Română SA. Pentru această extragere au fost luate în considerare bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie-28 martie 2015, cu valoarea totală a unui bon între 1 leu şi 999 lei inclusiv.

Persoanele care au bonuri fiscale păstrate trebuie să verifice, după tragerea la sorți, dacă vreunul are înscrise data şi valoarea câştigătoare, iar în caz afirmativ să-l păstreze pentru a-l depune la ANAF ca să revendice premiul. Revendicarea va fi posibilă în termen de maximum 30 de zile de la data extragerii, acest termen reprezentând termenul de decădere din dreptul de a revendica premiul. În termen de 10 zile de la expirarea perioadei, unităţile teritoriale transmit către ANAF lista persoanelor care au revendicat premiile.

Premiile vor fi virate de MFP într-un cont bancar deschis la o instituţie de credit din România pe numele câştigătorului, în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade cu până la 60 de zile, în situaţiile în care există suspiciuni de fraudă.

O persoană va putea revendica un singur premiu aferent unei extrageri, iar premiile vor putea fi revendicate doar de persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.