Radioul romanesc este in doliu. A murit Paul Grigoriu

paul-grigoriu

Una din cele mai importante voci ale radioului romanesc s-a stins din viata aseara, la varsta de 70 de ani, a anuntat Radio Romania Actualitati: Paul Grigoriu ne-a parasit dupa ce luna trecuta si-a sarbatorit a 70-a primavara.

Realizatorul Paul Grigoriu a intrat in mentalul colectiv cu emisiuni precum „Sfertul academic” sau „Matinal”, ambele prezentate la Radio Romania Actualitati, insa succesul cel mai mare l-a cunoscut cand prezenta emisiuni la Radio Vacanta.

Instruit si format in perioada comunista, Paul Grigoriu ramane unul dintre reperele romanesti in materie de radiodifuziune. Acesta a primit de la doi fosti presedinti ai Romaniei Ordinul Meritul Cultural pentru munca sa depusa la RRA si Ordinul Serviciul Credincios.

„Am aflat cu stupoare, dupa ce a citit un prieten de-al meu ce scrie pe Ordinul acela, ca as putea fi ingropat cu salve de pusca si ca am dreptul la nu stiu ce, la onoruri, la nu stiu ce. La groapa nu trebuie onoruri. La groapa trebuie bocete”, era conceptia lui despre inmormantare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.